Diensten

Onze Diensten

Webshop app sgwebdesign

Heb je al een webshop en zou je ook graag in de App Store en Play Store willen staan? Wij hebben hier een mooie en betaalbare oplossing voor. Heb je nog geen webshop, dan is dat geen probleem, want wij hebben veel ervaring met het maken van e-commerce webshops.

Waarom zou je jouw webshop in de App Store willen zetten?

  • Met behulp van pushnotificaties kun je jouw klanten bijvoorbeeld informeren als er weer nieuwe producten binnen zijn.
  • Indien jouw online winkel ook in de App Store staat, geeft dat de klant meer vertrouwen in jouw bedrijf. Bovendien kijken ze vaker in jouw winkel.

Heb je al een winkel, maar zou je ook graag online willen verkopen? Of wil je gewoon online jouw producten verkopen? Vanuit een goede basis kunnen wij jou uitstekend helpen met het opzetten van jouw eigen webshop.

Webshop poster
Wordpress site

Klanten zoeken je graag eerst even online op. Dit geeft ze alvast een indruk wat ze kunnen verwachten. Of ze zijn op zoek naar bepaalde diensten en komen dan op jouw pagina uit. Dan is het wel belangrijk dat je hier een mooie website voor hebt. Maar alleen een mooie website is niet voldoende! Net zoals een huis een goed fundament nodig heeft, heeft een website dat ook nodig. Als bijvoorbeeld de instellingen verkeerd zijn ingesteld, kun je potentiële klanten mislopen. Een goede investering in een website verdient zich daarom altijd terug!

Neem contact op

Stefan kijkt in de camera vanachter zijn laptop

    Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te nemen


    Algemene Voorwaarden

    × Hoe kan ik je helpen?